Undervisning ved Berider Claus Sørensen

Der arbejdes på at få et samarbejde med berider Claus Sørensen.

Der er aftalt undervisning onsdag eftermiddag i uge 41 og uge 42.

Kontakt Bredkærgaard på 50165010 for spørgsmål/tilmelding

Skal din hest også have en god start på livet som ridehest...

På Bredkærgaard arbejdes der seriøst med at tilride heste. Efter mange år med rigtig mange forskellige heste i tilridning har vi stor fokus på at hesten har fuld tillid til både longefører og rytter. Der tilrides efter et fast system hvor hesten gøres sikker og klar til rytter. Da heste er forskellige er der heste der meget hurtigt bliver klar til rytter andre heste skal have lidt flere dage med arbejde for at være klar. Når først hesten viser sig klar til rytter - tager det ikke lang tid inden den lader sig ride og det egentlige dressurarbejde kan begynde.

Når først hesten er tryg og tillidsful kan man komme i sadlen og færdiggøre tilridning.

Tiden render hurtiger end en hest

Når man har travlt i hverdagen og mange gøremål har opdatering af hjemmesiden haltet så det må der rettes op på ...

Vores nye staldafsnit til avlshopperne er taget i brug og det fungerer bare rigtig fint og det en lettelse nu at have en tvangsboks når dyrlæge kommer forbi til avlshopperne.

Vi har stadig et godt samarbejde med Hestedyrlægerne Ribe og Bergers Beslagsmed. Vi kan varmt anbefale Bergers Beslagsmed til føl og rideheste - der udføres altid et seriøst arbejde.

Vi har været heldige at få 3 dejlige føl i år og de trives, vokser og bliver meget selvstændige hver især. Se dem under avl - afkom 2017.

Lige pt er Karisma og Handine scannet drægtige 2018 med Blue Hors Farrel og så krydser vi lige fingre for at Diaquila også lykkedes.

Der er skiftet foder så vi nu fodre med Equsana - vi har stor tiltro til foderskiftet og håber vores heste også fremover ser godt ud og trives. Avlshopper og åringer fodres nu med Stud Flakes og ridehestene får et fuldfoder og vitaminer

Der er lavet træhegn om folde til hopper og føl for større sikkerhed.

I efteråret planlægges der yderliger sandfolde til brug når regn, mudder og frost sætter ind.

Lige for tiden gøres en 3-års hoppe klar til sadelkåring i august men vi har plads til flere tilridnings heste - der er desuden enkelte bokse frie til nye pensionærer - så bare ring Vinker